Onthedayは海外旅行や国内旅行はもちろん、格安航空券、ホテル、列車のチケットなどお得な情報が満載!
English Excursion 「Yame country」茶の国「八女」日帰り体験3コース
English Excursion Yame country
茶のくに八女「喜多屋杜氏さんのお話と利き酒」
昼食付 IWC(インターナショナル・ワイン・チャレンジ)2013年の日本酒部門で
チャンピオン・サケを受賞した八女の 蔵元「喜多屋」杜氏の西尾さんから酒造りに
まつわるお話を聞きながら酒蔵体験と新種の試飲を楽しみます。
お土産付:純米大吟醸「寒山水」720mlと特製おちょこの嬉しいお土産付


●日時:11月28日(土)8:00 
 集合場所:福岡市役所正面玄関中央公園側バス送迎付  
 会場:八女市本町「喜多屋」13:30-15:30 催行人員20名:係員同行 昼食付
●参加費用 6,000円

Trip to the country of the tea” Yame “ With "a story of a Kitaya chief
brewer wine for tasting" lunch adhering toI enjoy a wine cellar experience
and new kind of sampling while hearinga story concerning the sake brewing
from Mr.Nishio of the warehouseman"Origin of wine cellar Kitaya"
chief brewer of the Yame who won a championsake in a sake section of
IWC (international wine challenge) 2013.
●The date and time: A Saturday, November 30 8:00
 meeting place: Fukuoka-city hall front entrance Chuo Park side
bass is with pickup "Kitaya " 13:30 to 15:30  Number of positions: 20 & TC
●Participation expense 5,000 yen

茶のくに八女「MY包丁づくり」
火造り〜研ぎまで鍛冶職人に習って自分の名前を刻印した世界に1本の
MY包丁づくを体験して頂きます。
●日時:11月3日(火),23日(祝) 2回開催※希望日をお選びください。
  集合場所:会場:八女市立花町白木「盛弘鍛冶工場」9:30-16:00
 ※当日1本限定お使いの包丁を研ぐサービス有! 催行人員4名: 
 昼食は、各自準備、汚れてよい服装で参加
●参加費用10,200円 
前泊手配が必要な方は、手配します。
ご連絡ください(別費用)
Trip to the country of the tea” Yame “
The making of MY kitchen knife" I learn it from the smithy-Kaji craftsman
until a fire polishing - grind, and one making My kitchen knife ,
please experience one's name in the world that carved a seal.
●The date and time: On Tuesday, November 12, on Saturday for
16 days 
※Please choose the hope day. A meeting place: Shiraki,
Tachibana-machi, Yame-shi "Morihiro smithy- kaji factory 9:30 to 16:00
Number of positions: 4
※Service existence to sharpen the kitchen knife of the one-limited
errand on that day!
●Participation expense (The local actual expenses) 12,000en.
※Prepare for :Lunch bringing & The clothes which may become dirty
The person who needs pre-day arrangement Please contact me
(expense)

茶のくに八女「無添加こんにゃく作りと愛情たっぷりお昼ごはん」
こんにゃく作り名人「松崎さん」と一緒に生芋から無添加のこんにゃくづくりを
楽しみます。
地鶏を煮込んで作る郷土料理と一緒に愛情たっぷりの昼ごはんも味わってください。
●日時:11月19日(木)8:00 
 集合場所:福岡市役所正面玄関中央公園側バス送迎付  
 会場:八女市上陽町下横山小熊福祉会尾久保研修所みんなの館 催行人員20名:
 係員同行 昼食付 持参:エプロン三角巾、タオル、ビニール手袋
●参加費用 7,000円

Trip to the country of the tea” Yame “ "Additive-free making of konjac
and a lot of love lunch" (jelly made from devil's-tongue starch konnyaku)
I enjoy the making of additive-free konjac from Fresh potato with
expert "Matsuzaki" made with konjac. Please, taste the lunch with
full of the love with local cooking to stew a native chicken, and to make.
|カテゴリー:Tales of Kyushu Traveling